FANDOM


A Fandom, es permet canviar el nom d'usuari. Això es pot realitzar un únic cop. Per tant, és molt important assegurar-se que el nou nom és pel qual es vol ser anomenat, i que tal nom no hagi estat utilitzat. Un cop hagis decidit canviar el teu nom, pots realitzar el canvi de compte omplint el formulari a Especial:UserRenameTool.

Escollir un nou nomEdit

Fandom permet els noms que es componen de caràcters de l'alfabet normals que es troben en les llengües comunes. En conseqüència, tingues en compte que el teu nom d'usuari pot ser que no sigui reanomenat a:

  • Un nom que una altra persona ja ha registrat.
  • Un nom ofensiu.
  • Un nom bloquejat.
  • Un nom que intenta fer-se passar per un altre usuari de Fandom.
  • Un nom que conté caràcters no alfabètics, per exemple, símbols o signes, o que comenci amb una lletra en minúscula.

Comprovar si el nom està disponibleEdit

Per comprovar si el teu nom escollit està en ús, pots fer una recerca a la Comunitat Central. Simplement escriu el nom d'usuari al qual t'agradaria reanomenar el teu compte:

http://comunitat.fandom.com/wiki/Usuari:

Per exemple, si volguessis que el teu compte es reanomeni a "ElFua" afegeix aquest nom al final de la URL:

Compte no registrat

Si el nom no està registrat, apareixerà el missatge de "El compte d'usuari ‘Nom’ no està registrat."

Canviar el nom d'usuariEdit

Al fer la teva sol·licitud, si us plau vés al formulari localitzat a Especial:UserRenameTool i assegura't de que no hi hagin errors (per exemple, que les lletres majúscules i minúscules són correctes). Si us plau, tingues en compte que els noms d'usuari no poden començar amb una lletra minúscula.

UserRenameTool

N'hi ha prou amb introduir el nou nom desitjat (dos cops - per assegurar que l'ortografia i la puntuació són correctes), la contrasenya i marcar la casella per indicar que estàs a l'aguait de les polítiques d'eines.

Si la teva sol·licitud pot procedir, l'eina iniciarà el procés després de confirmar la comanda. Tingues en compte que, si tens milers d'edicions o has editat a través de diverses comunitats, el canvi de nom pot trigar diversos minuts. Rebràs un correu electrònic de confirmació un cop que el canvi de nom s'ha completat. Pots continuar editant mentre s'executa el procés, ja que les edicions s'atribuiran al compte amb el nou nom d'usuari.

Un canvi de nom mourà les seves contribucions en totes les comunitats i es mouran les teves pàgines d'usuari i contribucions al teu nou nom. La contrasenya, compte i les preferències de correu electrònic es mantindran iguals. Les signatures existents no es canvien, pel que hauràs d'editar les pàgines afectades si desitges canviar-les.

Nota: el teu vell nom d'usuari se mantindrà reservat i no se podrà utilitzar de nou.

AlternativesEdit

Una altra alternativa per canviar el teu nom d'usuari és crear un nou compte amb el teu nou nom. Un cop fet, pots redirigir la teva vella pàgina d'usuari a la nova escrivint #REDIRECT [[User:New name]] a la pàgina. Si algun cop has reanomenat el teu compte, això és una bona alternativa. Només assegura't d'informar a la teva comunitat que has canviat de compte, així no pensaran que ets un impostor!

Veure més Edit

Ajuda complementària i comentarisEdit

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.