Comunitat Central
Advertisement

La Comunitat Central és un lloc on tots els editors poden assabentar-se sobre les notícies i actualitzacions de Fandom, conèixer gent d'altres comunitats, aprendre d'ells, fer preguntes i obtenir ajuda sobre l'edició. És el principal centre de la comunitat i cultura Fandom.

Per començar, tot el que necessites fer és presentar-te... i començar a parlar! Et recomens fer un cop d'ull a les nostres normes de la Comunitat Central abans d'entrar i després, a capbussar-se!

Wiki-wordmark.png

Llocs útils a la Central:

Comunitat Central en altres idiomes[]

A càrrec del IVT[]

Aquests wiki estan operats i a càrrec del IVT, i supervisats per l'staff. Hi pots trobar ajuda per les adopcions i altres peticions comunes.

No oficial[]

Aquests wikis no estan ni operats ni supervisats per l'staff de Fandom. No hi pots trobar ajuda per les adopcions ni altres peticions comunes, però hi pots trobar a altres usuaris que parlen aquesta llengua que et poden ajudar amb qüestions relacionades amb les wikis.


Veure també[]

Ajuda i comentaris[]

  • Navega i busca altres pàgines d'ajuda a Ajuda:Continguts.
  • Revisa Ajuda:Comunitat Central de Fandom per a més fonts d'ajuda i suport.
  • Revisa Ajuda:Contactar amb Fandom per a saber com reportar algun error o algun pas que no estigui clar en aquest article.
Advertisement