Wikis establertes a la nova Plataforma Comunitària Unificada (PCU) es poden veure o funcionar de manera diferent al que està descrit aquí abaix.
Vegeu aquesta pàgina per a més informació sobre la nova plataforma.

La pàgina de contribucions d'usuari és una llista de totes les edicions fetes per un usuari en particular. Aquesta pàgina mostra les contribucions d'un usuari en un wiki específic, per tant, la pàgina de contribucions d'un usuari de One Piece Wiki no mostrarà les edicions que el mateix usuari hagi fet a Harry Potter Wiki o a qualsevol altre wiki de Fandom.

Comprovar les teves contribucions és útils per recordar les pàgines en les que has estat treballat i per accedir a elles fàcilment. També es pot accedir a les pàgines de contribucions d'altres usuaris. Això és útil per veure en què han aportat o per rastrejar vàndals, violacions de drets d'autor...

Accés a la pàgina de contribucions d'usuari[modifica el codi]

Totes les pàgines de contribucions tenen el següent títol: Especial:Contributions/NOM D'USUARI, per exemple Especial:Contributions/Exemple.

Accés a la pròpia pàgina de contribucions[modifica el codi]

Per accedir a la pàgina de contribucions pròpies, pots anar a Especial:Mycontributions o fer clic a la pestanya Contribucions del teu perfil.

Accés a la pàgina de contribucions d'un altre usuari[modifica el codi]

Si l'usuari té un compte, vés a la seva pàgina d'usuari i fes clic a la pestanya Contribucions.

Si l'usuari és una IP, fes clic a la IP en els Canvis Recents o a l'historial.

Accés a la pàgina de contribucions globals[modifica el codi]

Només els Staff, Helper, VSTF i usuaris amb el permís lookupcontribs poden veure les contribucions globals d'un usuari. Tanmateix, tu pots veure una llista de tots els wikis on tens contribucions a Especial:UserActivity.

Veure també[modifica el codi]

Ajuda i comentaris[modifica el codi]

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.