FANDOM


La pàgina de contribucions d'usuari és una llista de totes les edicions fetes per un usuari en particular. Aquesta pàgina mostra les contribucions d'un usuari en un wiki específic, per tant, la pàgina de contribucions d'un usuari de One Piece Wiki no mostrarà les edicions que el mateix usuari hagi fet a Harry Potter Wiki o a qualsevol altre wiki de Wikia.

Comprovar les teves contribucions és útils per recordar les pàgines en les que has estat treballat i per accedir a elles fàcilment. També es pot accedir a les pàgines de contribucions d'altres usuaris. Això és útil per veure en què han aportat o per rastrejar vàndals, violacions de drets d'autor...

Accés a la pàgina de contribucions d'usuari Edit

Totes les pàgines de contribucions tenen el següent títol: Especial:Contributions/NOM D'USUARI, per exemple Especial:Contributions/Exemple.

Accés a la pròpia pàgina de contribucions Edit

Per accedir a la pàgina de contribucions pròpies, pots anar a Especial:Mycontributions o fer clic a la pestanya Contribucions del teu perfil.

Accés a la pàgina de contribucions d'un altre usuari Edit

Si l'usuari té un compte, vés a la seva pàgina d'usuari i fes clic a la pestanya Contribucions.

Si l'usuari és una IP, fes clic a la IP en els Canvis Recents o a l'historial.

Accés a la pàgina de contribucions globals Edit

Només els Staff, Helper, VSTF i usuaris amb el permís lookupcontribs poden veure les contribucions globals d'un usuari. Tanmateix, tu pots veure una llista de tots els wikis on tens contribucions a Especial:UserActivity.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.