Comunitat Central
Advertisement

Tot el text de Wikia està disponible per a descarregar d'una manera fàcil. Si us plau, revisa la llicència rellevant dels termes sota els quals el contingut es pot utilitzar. Normalment, els llocs de Wikia estan disponibles sota llicència Creative Commons (Vegeu Llicència de Wikia), tot i que això pot canviar a cada wiki.

La base de dades de cada wiki està disponible en format XML, sense incloure les imatges o les dades personals dels usuaris.

Descarregar un arxiu de la base de dades[]

Per accedir a la descàrrega, entra a la pàgina Especial:Estadístiques del wiki. Per exemple, per el wiki de One Piece seria http://ca.onepiece.wikia.com/wiki/Especial:Estadístiques.

Hi ha dos tipus de descàrregues:

  • Pàgines actuals: només conté la versió actual de les pàgines, la qual pot ser útil per bots.
  • Pàgines actuals i historials: conté l'historial complet de cada pàgina del wiki, i per tant pot ser un fitxer molt gran si es descarrega l'arxiu d'un wiki molt gran com One Piece Català Wiki.

Per a descarregar una base de dades fes clic a l'enllaç de data de l'opció que desitgis. Això hauria de fer que el navegador comencés a descarregar un arxiu en format .7z. Per descomprimir l'arxiu farà falta una eina com 7-Zip.

Demanant un nou arxiu[]

Si l'últim arxiu no és suficient o no està disponible, un administrador del wiki pot demanar un arxiu nou fent clic al botó Enviar sol·licitud. Això enviarà una sol·licitud per tenir una actualització pública de l'arxiu XML. Aquestes sol·licituds es processen fora de l'hora punta i normalment es completen setmanalment. Quan la sol·licitud s'hagi respost, les dates dels enllaços de descàrrega s'actualitzaran. Es pot realitzar una sol·licitud una vegada per setmana. També es pot fer una sol·licitud d'actualització de la base de dades a través d'Especial:Contact.

Advertisement