Comunitat Central
Advertisement

Captura de pantalla que mostra la descripció de One Piece Català Wiki que surt a Google.

La descripció és el fragment de text que es mostrarà en els resultats dels motors de cerca per a una portada d'un wiki. Les paraules clau i frases utilitzades en la descripció ja no són un factor en els algoritmes de la cerca, però descripcions informatives poden provocar que l'usuari faci clic a l'enllaç.

La descripció és una declaració a l'encapçalament d'un document HTML utilitzat per a configurar la "còpia de publicitat" per a una pàgina en cerca. A Wikia, el nostre marge benefici estableix el codi font HTML per a la pàgina, així que el contingut de MediaWiki:Description apareix en el codi font de la porta dins de l'etiqueta <meta name="description">. Les comunitats comparteixen una descripció per defecte que comença amb {{SITENAME}} i és una base de dades que qualsevol pot editar. En l'absència d'una etiqueta de descripció, els motors de cerca creen un resum amb altres elements de la pàgina.

Tingues en compte que pot trigar dies (fins i tot mesos) perquè els canvis fets en la descripció es mostrin en els motors de cerca. Els motors de cerca comercials utilitzen algoritmes per decidir quines pàgines revisar i amb quina freqüència, així que el procés d'actualització està fora del nostre control.

Què dir[]

Els administradors poden editar la pàgina MediaWiki:Description per crear una descripció d'entre 80 i 240 caràcters. Seria ideal que la descripció inclogués els termes que s'espera que la gent utilitzi quan cerquin el teu wiki mitjançant un motor de cerca.

Advertisement