Comunitat Central
Advertisement

Uneix-te al nostre servidor Discord

Adquireix la teva invitació!

Fandom/Gamepedia Discord és un servidor de Discord per editors de les plataformes Fandom i Gamepedia. És un lloc per a parlar sobre temes diversos, des de discussions sobre les wikis de Fandom i Gamepedia, a parlar sobre jocs, pel·lícules, TV, anime i molt més. Pots preguntar i ajudar amb problemes tècnics, publicar cites, fotos i curiositats, i parlar amb l'Staff de Fandom!

Mira aquest blog per a més informació.


Unir-se[]

  1. Registra el teu compte a Discord. Es recomana descarregar el client de Discord per al dispositiu en el que et trobis.
  2. Utilitza l'enllaç d'invitació, https://discord.gg/fandom, per a unir-te al servidor, i després segueix les instrucciones que et donin.
  3. A continuació, l'únic canal visible que podràs utilitzar serà #verification. Has d'afegir el teu nom d'usuari i etiqueta de Discord a la capçalera del teu perfil (consulta aquesta guia), i després segueix les instruccions proporcionades pel bot. D'aquesta manera, la resta dels canals es faran visibles per a tu.


Pautes[]

  1. Sigues respectuós. No participis en discussions acalorades, no esmentis noms de persones o siguis intencionalment cruel. No facis ping excessivament a altres usuaris, especialment a l'Staff. Si tens problemes amb un altre membre de la comunitat, parla amb un moderador o membre de l'Staff.
  2. No publiquis contingut que excedeixi una Classificació PG-13. Mantingues el llenguatge dins de límits raonables i no comparteixis imatges explícites o sexuals. Aquest servidor té usuaris de totes les edats i antecedents, i ens agradaria que tots els membres se sentin còmodes als canals de xat públics. Si us plau, mantingues la política fora del servidor.
  3. Utilitza el canal adient per a les discussions. #general s'utilitza per a parlar dels temes relacionals amb la wiki, #random és per a parlar fora de tema (ja disposa de #aleatorio para hispanoparlants), #feedback-fandom i #feedback-gamepedia són els canals respectius per a problemes de Fandom i Gamepedia, com retroalimentació de funcions, necessitats de suport, informes d'errors, etc. i temes wiki (jocs, anime, pel·lícules, TV) tenen els seus propis canals per a una discussió més específica.
  4. Utilitza el sentit comú. No totes les situacions poden estar cobertes per aquestes regles. Si no estàs segur si alguna cosa està bé o no, pregunta a un moderador o membre de l'Staff #server-feedback.
  5. Si us plau, mantingues el teu nom d'usuari reconeixible. Volem que la gent entengui qui està parlant i sigui transparent a les nostres discussions. Utilitza "canviar sobrenom" fent clic amb el botó dret sobre el tu nom d'usuari, que es troba a la barra lateral dreta si el nom de Discord global no és reconeixible per a la gent com la teva identitat wiki.

El servidor de Fandom/Gamepedia es regeix per les regles de Fandom com a plataforma i les conseqüències de les accions a Fandom/Gamepedia tindran pes aquí i viceversa.

Advertisement