Comunitat Central
Comunitat Central

Cansat del mateix tipus de lletra avorrit? Dels colors? Estil d'usuari està aquí per ajudar-te a personalitzar totes aquestes coses mitjançant el CSS!

Com?[]

Qualsevol usuari identificat pot personalitzar el disseny del lloc web mitjançant les seves subpàgines d'estils personals. Això et permet veure el tipus de lletra que tries, els colors, la posició dels enllaços i moltes altres coses.

Per personalitzar el lloc web al teu gust, crea i edita Usuari:nom_usuari/disseny.css, on nom_usuari és el teu nom d'usuari, i disseny és el dissney del lloc que has seleccionat a les teves preferències. També pots utilitzar Special:Mypage/disseny.css per arribar a la mateixa pàgina.

Per defecte, el disseny pot ser un d'aquests:

  • monobook
  • wikia

Els fulls d'estil en cascada (CSS) són utilitzats per donar estil i format al contingut a Wikia. La sintaxis del CSS està més enllà de l'abast d'aquest document. Per la majoria, no obstant, copiar i enganxar el codi és suficient.

Un cop hagis editat el teu full d'estil, necessites recarregar la pàgina en el teu navegador. A la majoria dels navegadors, clica Ctrl+Shift+R, o manté clicada la tecla Alt i clica el botó Recargar.

Quins són alguns exemples de codis CSS útils?[]

Hi ha diversos llocs on trobar alguns codis CSS útils:

Veure també[]

  • Ajuda:Pells
  • Ajuda:CSS i JS globals