Comunitat Central
Advertisement
Comunitat Central

Les meves eines és la barra al final de la teva pantalla que et segueix per tot Fandom allà on vagis.

Quan inicies sessió, et permet col·locar un número de les teves eines més utilitzades - editar, reanomenar, historial i esborrar pàgines, per enumerar algunes - a la barra d'eines per a que estiguin a un clic de distància. Les eines que seleccionis apareixeran a la teva barra d'eines quan estiguin disponibles per al seu ús (per exemple, "Esborrar" no apareixerà quan estiguis a la teva Wiki Activitat).

Pas a pas[]

 • Les meves eines es poden trobar a la cantonada esquerra de la barra flotant que es troba a la part inferior de la pàgina.
Les meves eines - Barra.png
 • La teva barra d'eines és molt personalitzable. Clica a "Personalitzar" obrirà una capsa de diàleg amb l'opció de "Trobar una eina" a dalt i amb la llista d'eines a sota. També veuràs totes les eines predeterminades del sistema, per a ajudar-te a recuperar-la si esborres una i oblides com tornar-la a posar.
Les meves eines - Personalitzar.png
 • Pots utilitzar la capsa de cerca de "Trobar una eina" per a començar a seleccionar eines. Simplement escriu el nom d'una pàgina que vulguis utilitzar i clica al menú, que afegirà l'eina a la teva llista. Per exemple, a l'escriure "Historial" produirà un enllaç a l'historial a la capsa de cerca, que podràs clicar per a afegir-lo a la teva llista d'eines.
 • També pots seleccionar "Eines populars" per a mostrar una llista de les eines més utilitzades, i clicant a "llista d'eines avançades" podràs veure una llista d'eines disponibles.
 • Per a desar la teva personalització, clica al botó de "Desar".
 • L'enllaç "posar valors per defecte" reinicia la barra d'eines i la carpeta de "Les meves eines" al determinat pel sistema.
 • Si afegeixes més eines a la barra de les que l'espai permet, un menú de "més" apareixerà al capdavant del menú de "Les meves eines" amb les eines extra.

El menú de Les meves eines[]

 • També pots afegir eines a aquest menú, addicionalment d'afegir-les a la barra d'eines mateixa, utilitzant el diàleg de personalització de la barra d'eines.
 • Per defecte, "historial" i "què hi enllaça" ja estan en aquest menú.
 • Una vegada hagis afegit una eina a la barra, podràs utilitzar els botons anteriorment esmentats per a moure l'eina al menú de "Les meves eines".
 • La carpeta de "Les meves eines" és un element que no es pot reanomenar, moure o eliminar de la barra d'eines. Sempre apareixerà al final de la llista de personalització de la barra d'eines. No obstant, si elimines tot el que està dins d'ella, desapareixerà, però apareixerà de nou si li afegeixes de nou algun enllaç.

Pàgines especials que pots afegir a Les meves eines[]

Veure Ajuda:Les meves eines/Llista d'eines disponibles

Veure també[]

Ajuda i comentaris[]

Advertisement