FANDOM


Insignia-logro-oro.png

100 punts Acabes d'aconseguir la medalla "Informa't" per llegir la pàgina Wikia:Medalles!

Veure més medalles que pots aconseguir!

Les Medalles o Assoliments són una funcionalitat de Wikia que permet atorgar una sèrie de punts als usuaris per completar unes determinades tasques en el wiki. A través d'aquest sistema es pot afavorir la col·laboració en un wiki i aconseguir que els usuaris participin de forma més activa en el mateix, però s'ha de tenir en compte que no s'ha d'abusar d'aquesta funcionalitat, ja que es pot malinterpretar i pot generar que molts usuaris tractin d'aconseguir èxits editant de manera compulsiva i disminuint la qualitat de les seves edicions, si us plau, feu servir aquesta funcionalitat de manera intel·ligent.

Atenció: Per a més informació sobre els èxits pots visitar aquesta pàgina. Es recomana la seva lectura, hi ha moltes coses a tenir en compte per comprendre el funcionament de la funcionalitat.

A través de Wikia Labs es pot activar o desactivar aquesta funcionalitat en qualsevol wiki amb l'ajuda d'un administrador.

Activació Edit

L'activació d'aquesta funcionalitat es duu a terme, a través de la pàgina Wikia Labs si comptes amb el flag d'administrador en el respectiu wiki, en el qual s'activarà.

Per mitjà de la pàgina d'ajuda, podràs aprendre a fer servir Wikia Labs, el mitjà pel qual activar aquesta funcionalitat.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.