Comunitat Central
Advertisement

Hi ha una pàgina de discussió per a alguns espais de nom. Serveixen per comunicar-se amb altres usuaris i parlar sobre un article o sobre el wiki. Per accedir a la discussió d'una pàgina fes clic al botó "discussió" a la part superior de la pàgina en qüestió. S'ha de tenir en compte que amb l'implementació dels nous forums i de la secció "comentaris" dels articles, les pàgines de discussió han desaparegut, pràcticament.

Pàgines de discussió d'usuaris[]

Quan estas dins de la teva discussió, si vas a la barra de navegació (cantó dret) i poses el ratolí sobre el teu avatar, s'obrirà un menú desplegable. Un d'aquests enllaços és "discussió" (en la majoria de wikis és "mur de missatges"). Aquesta pàgina és la teva discussió personal, i els altres usuaris l'utilitzaran per deixar-te missatges. Si algú et deixa un missatge rebràs una notificació dient que tens nous missatges. Aquestes pàgines tenen el títol "Usuari discussió:<usuari>".

Utilitzant les pàgines de discussió[]

Vigila amb el que escrius, perquè els teus comentaris poden sortir a Google o altres motors de cerca, i han d'estar sota llicència CC-BY-SA.

Per afegir un missatge a una discussió sense entrar a la pàgina d'edició del tot fent clic al botó "Add topic" (o "+" en monobook). Això et donarà un espai per posar el títol de la secció i un altre de més gran per escriure el missatge. Quan desis la pàgina el comentari s'afegirà com una nova secció al final de la pàgina. Si la pàgina de discussió es fa molt llarga pots arxivar els missatges antics de la manera que s'explica en la següent secció.

Advertisement