Comunitat Central
Advertisement
Comunitat Central

El Panell d'analítica és una funció disponible en totes les comunitats de Fandom i Gamepedia que proporcionaran informació d'analítiques sobre aquesta comunitat. Els administradors poden accedir al panell a través de la pàgina d'analítiques, que també es troba a la llista de pàgines especials.

Per què analítiques per a administradors en si?[]

La informació que recopilem és a través dels nostres diversos sistemes que pot donar molta informació sobre com es fa servir cada comunitat. Creiem que la informació, com les pàgines principals i les imatges més visitades, pot ajudar als nostres administradors i editors a triar les formes d'enfocar els seus esforços en la creació de contingut per millorar, així com a aprendre sobre els tipus d'usuaris/visitants que accedeixen al wiki per obtenir contingut.

Aquesta característica va ser molt sol·licitada en l'Enquesta d'editors de Gamepedia 2017, desenvolupada per Gamepedia el 2018 i compartida a Fandom el 2019, ja que tenir un millor accés a les anàlisis ha estat una qüestió important a Fandom durant anys.

Política d'ús de dades i exemples[]

Gran part de les dades proporcionades en el Panell d'analítiques es consideren privats i no s'han de compartir ni distribuir a tot arreu. En general, això inclou tot el que no està disponible per a tots els usuaris en la wiki, com números de trànsit específics. Es comparteix com a cortesia per ajudar els nostres administradors i editors a obtenir informació sobre els seus wikis individuals. Per tant, et demanem que tinguis consideració de com comparteixes aquestes dades amb persones que no són administradors. La nostra intenció és que les dades puguin i s'hagin de compartir dins de les comunitats, però generalment d'una manera que mantingui cert nivell de cura.

  • HAS DE compartir estadístiques amb altres editors actius en el teu wiki
  • NO facis servir hosts d'imatges públiques (com Imgur) per compartir captures de pantalla
  • SÍ utilitza estadístiques en les discussions del wiki sobre decisions de desenvolupament de contingut
  • NO comparteixis estadístiques específiques en fòrums públics, discussions o altres espais

Aquests són només exemples bàsics. Si tens alguna pregunta sobre com s'han d'utilitzar aquestes estadístiques, comunica't amb el personal del canal #analytics en el nostre servidor oficial de Discord.

FAQ[]

Com obtinc la X funció afegida?

Posa't en contacte amb Fandom per sol·licitar la nova funció. Sigues molt específic sobre els detalls de l'ús de les característiques.

En on s'extreuen aquestes dades?

Les dades es prenen de diverses fonts, inclosos Google Analytics i/o en el registre estàndard de MediaWiki.

Cada quant s'actualizan aquestes dades?

Les dades s'actualitzen en un màxim d'una vegada al dia.

Què he de fer si sé que algú està abusant del Panell i va compartint informació d'una manera que crec que pot estar en contra de les polítiques?

Posa't en contacte amb Fandom perquè puguem analitzar la situació. A part, exceptuant en casos extrems, simplement li recordarem a l'usuari que revisi aquestes polítiques. Nos reservamos el derecho de tomar otras medidas según lo se necesite en la situación.
Advertisement