Comunitat Central
Advertisement
Wikis establertes a la nova Plataforma Comunitària Unificada (PCU) es poden veure o funcionar de manera diferent al que està descrit aquí abaix.
Vegeu aquesta pàgina per a més informació sobre la nova plataforma.

Captura de pantalla d'una típica pàgina d'usuari.

Pots accedir al teu perfil a qualsevol wiki prement sobre el teu avatar a la cantonada superior dreta de la pantalla si ja has iniciat sessió.

El teu perfil té dos seccions: la part superior i la part inferior. La part superior del teu perfil mostra informació de forma global a totes les wikis a les que hagis participat i és una introducció bàsica als companys a Fandom. La part inferior del teu perfil és única per a cada comunitat i es pot personalitzar al teu gust.

Part superior: Contingut global[]

Quan s'obre per primera vegada el perfil, a la part superior apareix el següent:

Myview.jpg

Així és com tu el veus. Però els altres usuaris el veuran buit, d'aquesta manera:

Yourview.jpg

No obstant, suposem que no vols deixar-lo en blanc. Com has d'emplenar-lo? Simplement prem el botó "Editar" que apareix aquí. S'obrirà la següent pantalla:

Editar perfil.png

Potser veuràs algun camp emplenat amb la informació que ja tenim sobre tu (no et preocupis, no mostrarem aquests detalls sense que abans donis la teva conformitat). Pots decidir canviar-la, així com si vols mostrar-la o no. Tingues en compte:

  • Tot el que afegeixis es veurà a la part superior del teu perfil a totes les wikis on editis. Presentat de manera que et serveixi per a totes les comunitats.
  • Sigues conscient de quina informació personal vols compartir. Consulta aquest bloc sobre seguretat a Internet.
  • Estaria bé que fossis creatiu. No fa falta que emplenis les preguntes com si fos un document oficial, sigues original!

Altres detalls[]

La part superior del teu perfil només mostrarà aquesta informació a les wikis on hagis fet com a mínim una edició. Si no has editat res en aquesta wiki no apareixerà cap de les teves dades.

Si vols pujar un avatar, passa el ratolí per sobre de l'avatar actual i clica a l'enllaç "Editar avatar". Consulta Ajuda:Avatars per a més informació.

Biografia[]

Exclusivament a aplicacions comunitàries, els usuaris poden afegir una biografia que serà visible a totes les aplicacions. Aquesta biografia també es mostrarà a la secció de dalt de la pàgina de perfil. Aquesta es pot editar amb una aplicació comunitària o amb l'aplicació de Fandom.

La part inferior: Contingut per a una wiki específica[]

La pestanya "Perfil" conté una pàgina de Fandom en blanc que pots utilitzar per a expressar-te. Simplement clica sobre el botón "Editar Perfil" a la capçalera de la secció i comença a editar-la. Recomanem que afegeixis enllaços, fotografies i tota informació que consideris oportuna per a expressar tant les teves idees com els motius pels que estàs interessat en aquesta comunitat.

També podràs crear subpàgines al teu perfil d'usuari. Tan sols ves a la subpàgina que vulguis crear (Exemple: Usuari:Dopp/Subpàgina) i crea la pàgina.

Les altres pestanyes d'aquesta secció estan relacionades amb la teva activitat en aquesta wiki i amb les teves interaccions amb la resta d'usuaris. Les pestanyes visibles canvien depenent de la Wiki en la que et trobis segons les característiques que estiguin actives.

  • El teu bloc és un lloc per a que puguis crear les teves entrades de bloc i rebre comentaris en elles.
  • La pestanya de pègines seguides et diu quines pàgines de la wiki estàs seguint.
  • A Comunitat Central, podràs veure una pestanya extra (Especial:UserActivity) que et mostrarà una llista de totes les Wikis en les que has contribuït, juntament amb el número d'edicions i la data més recent en què has editat a cadascuna.

Veure també[]

  • Ajuda:Modificant el text.

Més ajuda[]

Ajuda i comentaris[]

Advertisement