Comunitat Central
Advertisement
Wikis establertes a la nova Plataforma Comunitària Unificada (PCU) es poden veure o funcionar de manera diferent al que està descrit aquí abaix.
Vegeu aquesta pàgina per a més informació sobre la nova plataforma.
Imatge del panell d'ajuda a la wiki es.sims

El racó de la comunitat és una funcionalitat que permet als administradors destacar detalls que són importants per als membres locals de la comunitat. Per exemple, aquest espa es pot utilitzar per a organitzar un projecte, ensenyar pàgines noves, o per a destacar una discussió actual. És més efectiva per a aconseguir als usuaris que visiten la teva comunitat regularment. També és bona si tens més d'una cosa que dir al mateix temps.

Però si tens un sol missatge a entregar, podries considerar utilitzar la eina Anuncis, ja que els usuaris poden rebre aquests missatges sense importar la seva localització a Fandom.

Pas a pas[]

Exemple del missatge per defecte del Racó de la comunitat.

 1. El racó de la comunitat està localitzat a la pàgina Wiki Activitat; l'enllaç a Wiki Activitat es troba a la navegació de la wiki.
 2. Si ets un administrador, pots editar-lo clicant a "editar missatge" al racó de la comunitat.
 3. Això et portarà a MediaWiki:Community-corner on podràs editar el contingut.
 4. Els administradors poden afegir en aquesta pàgina tota la informació que desitgin, però és preferible un missatge senzill. Una vegada hagis acabat d'actualitzar la pàgina, pots clicar a "desar" per a que els canvis tinguin efecte. Probablement vulguis previsualitzar l'edició abans de desar-la, només per a assegurar-te que es veurà com desitges que es vegi.
 5. Els teus canvis a la pàgina apareixeran immediatament. Els usuaris que estiguin actius a la wiki 24 hores després de que el racó de la comunitat s'hagi modificat, rebran una notificació sobre el canvi, similar a la notificació per a les pàgines de discussió dels usuaris. Aquesta, desapareixerà després de 24 hores si l'usuari no l'oculta prèviament.
  Notifications-Community-corner.png
 6. Si vols canviar aquest missatge (per a fer-ho, per exemple, inspirat en el tema de la wiki), pots editar MediaWiki:Communitymessages-notice-msg.
 7. Les edicions marcades com a edicions menors no activaran les notificacions als usuaris.

Veure també[]

 • Aprèn sobre les notificacions.
 • Aprèn sobre wiki activitat.
 • Aprèn com editar Les meves eines.

Ajuda i comentaris[]

Advertisement