Copiar des de Wikipedia a un wiki de Wikia està permès sempre i quan ambdós continguts utilitzin la mateixa llicència. És necessari indicar un reconeixement a la font de la que s'extreu la informació perquè els lectors poguin anar al text original i trobar als seus autors.

Una manera d'incloure l'atribució de l'autoria és utilitzant la plantilla {{Wikipedia}}. Si en el teu wiki no existeix aquesta plantilla, pots trobar-la aquí. Una altra opció, sovint utilitzada pels wikipedistes quan utilitzen textos de Wikia, és indicar l'atribució de l'autoria en l'historial de la pàgina a través del resum d'edició.

Tingues en compte que el propòsit de Wikia no és duplicar parts sustancials de Wikipedia o qualsevol altre lloc. Pots copiar tot o part d'un article (així com els seus enllaços i plantilles) com una forma de començar una pàgina sobre un tema, però s'espera que l'adaptis de manera que el text resultant reflexi el punt de vista particular del wiki sobre aquest tema.

Com copio arxius des d'altres llocs de Wikimedia al meu wiki?[modifica el codi]

Fes clic sobre una imatge de qualsevol pàgina de Wikimedia. Això et portarà a la pàgina d'informació de la imatge. Sota la previsualització de la imatge hi ha diversos enllaços que et porten a diferents versions de mida de la imatge. L'enllaç "Resolució original" (Full resolution en anglès) et porta a la versió original (mida completa) de la imatge, ja que la previsualització mostrada a la pàgina d'informació sol ser només una versió reduïda.

Tria la mida desitjada i fes clic amb el botó dret del ratolí sobre aquest enllaç i selecciona "Guardar com…" o "Guardar arxiu enllaçat com…" per guardar la imatge a la teva computadora.

Al teu wiki fes clic a "carrega" i copia tota la informació de la font, autor i llicència que apareix a la pàgina d'informació de la imatge de Wikimedia. Aquesta informació és demanada per les llicències de contingut obert.

Una vegada has pujat la imatge ja no és necessari que la conservis a la teva computadora a menys que la vulguis per alguna altra cosa.

Veure també[modifica el codi]

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.