Comunitat Central
Advertisement

Wikia Checkuser.png

La extensió CheckUser permet a un usuari amb el flag de checkuser comprovar les IP que un usuari utilitza amb el seu nom d'usuari, i quins noms d'usuari són utilitzats des de cada IP

Només els membres de l'Staff i el VSTF poden utilitzar aquesta aplicació a Wikia. Tot i així, tots els administradors poden sol·licitar l'ús d'aquesta eina quan sigui necessari, encara que el seu ús està limitats per raons de privacitat i confiança. Si us plau, utilitza el formulari de contacte per sol·licitar l'ús d'aquesta a la comunitat.

Ús[]

La finalitat d'aquesta funcionalitat és comprovar si un usuari bloquejat torna amb una conta nova. Si tens problemes amb un grup d'usuaris al teu wiki, ets lliure de contactar amb l'equip comunitari i demanar que algú comprovi les IP. Et donaran detalls sobre si algú està utilitzant dos noms d'usuari diferents, o si estan editant des de IPs similars. La IP exacta d'identificació només es donarà si la informació és necessària per realitzar un bloqueig per evitar vandalisme més gran. Si us plau, no demanis l'ús del CheckUser perquè tinguis curiositat sobre un usuari. Només s'utilitzarà en casos realment importants de contes titella, o graus vandalismes d'IPs. Aquesta eina té un registre privat de tots els usuaris que utilitzen aquesta funcionalitat en cada wiki.

Si us plau, tingues en compte que cap funcionalitat és perfecta. A vegades no queda clar si dos noms d'usuari estan dirigits per la mateixa persona. Les dades no són guardades permanentment, així que si un usuari no ha editat des de una certa conta durant molt de temps, aquesta funció no podrà donar una llista de les seves edicions.

Verificador d'usuaris global[]

Els verificadors d'usuaris globals són usuaris que tenen drets de verificador d'usuaris en cada wiki.

Qui té permís de CheckUser?[]

L'Staff de Wikia té permisos de verificador d'usuaris globals, així que poden fer comprovacions a qualsevol wiki quan ho solicitin. El VSTF també té permís de verificador, per tal d'ajudar a netejar el vandalisme i l'spam en els wikis. Alguns Helpers també tenen aquests permisos.

Veure més[]

Advertisement