Comunitat Central
Advertisement
Aquesta extensió pot ser habilitada o deshabilitada utilitzant Especial:FuncionalitatsDeFandom.
Aquesta funcionalitat ja no es troba disponible a la nova Plataforma Comunitària Unificada (PCU).
Veure Ajuda:PCU per a més informació sobre la nova plataforma.

Exemple d'entrada al xat

El Xat és una característica de Fandom que està disponible per a la seva activació en tots els wikis via funcionalitats Wiki. Qualsevol persona amb un compte a Fandom pot entrar al xat fent clic al botó "Uneix-te al xat" dels mòduls de la dreta o visitant Especial:Chat al wiki.

Una vegada estiguis connectat, escriu el text i prem "enter" per enviar el missatge.

Opcions d'usuari[]

User menu - chat.png

Al fer clic en un nom a la llista d'usuaris s'obrirà un menú. Els administradors i els moderadors tenen opcions addicionals.

  • Missatge Privat obre una conversació privada amb aquell usuari.
  • Fer Moderador de xat (només per a administradors) dóna l'habilitat a un usuari d'expulsar a altres usuaris del xat.
  • Bannejar/Expulsar (només per a administradors i moderadors) expulsarà a l'usuari del xat i el bannejarà (bloquejarà) per a que no pugui ingressar al xat fins que un administrador o moderador elimini "bannejat del xat" a Especial:Drets.

Missatges privats[]

Els missatges privats són conversacions entre dos usuaris. Si estàs en una conversació privada amb algú, podràs bloquejar els seus missatges nous fent clic a "Bloquejat Missatges Privats" al menú de l'usuari. Aquesta configuració és permanent i global a tot Fandom fins que seleccionis "Permetre Missatges Privats" des del mateix menú d'usuari.

Desbannejar[]

Si un usuari és bannejat del xat, un administrador o un moderador ha d'anar a Especial:Drets, escriu el nom d'usuari en qüestió, eliminar el grup "bannejat del xat" i guardar els canvis. L'usuari serà desbannejat immediatament i podrà participar al xat novament.

Emoticones[]

Emoticon_cool.png Emoticon_batman.png Emoticon_crying.png Emoticon_fingers_crossed.png Emoticon_blush.png Emoticon_confused.png Emoticon_content.png Emoticon_happy.png Emoticon_heart.png Emoticon_hmm.png Emoticon_indifferent.png Emoticon_laughing.png

Pots utilitzar emoticones al xat, introduint diferents mètodes abreviats com :) o (heart) a la finestra del xat. Per tenir una llista completa de combinacions, visiteu la pàgina MediaWiki:Emoticons del vostre wiki.

Els administradors poden personalitzar els emoticones del xat editant aquella pàgina. Els emoticones poden ser qualsevol tipus d'arxiu i han de tenir una mida de 19 x 19px. Recordeu que si esborreu els emoticones predefinits, aquests no es podran seguir veient usant el vostre xat.

Ús amb Monobook[]

La característica no està disponible a Monobook, però els usuaris poden unir-se afegint ?useskin=wikia al final de la url.

Ajuda i comentaris[]

Advertisement