Comunitat Central
Advertisement
Comunitat Central

Aquesta pàgina explica el "Projecte ARC", dirigit per l'IVT.

De què tracta el projecte?[]

El projecte ARC tracta de donar suport als administradors internacionals i als seus wikis. Cobreix una quantitat significativa d'aspectes en comunitats no angleses que són cobertes pels Responsables Wiki en comunitats angleses.

El nostre objetiu és donar suport als nostres principals wikis internacionals, el que significa donar suport a la comunitat del teu wiki i ajudar-la a créixer i prosperar, així com servir d'enllaç amb una línia de contacte directe amb el personal de Fandom a temps complet. A través de la participació de l'IVT, podem oferir suport en el mateix idioma i persones de contacte directes en diversos idiomes.

Cada persona treballant a l'ARC forma part de l'IVT i treballa amb en MtaÄ.

Puc tenir algú treballant al meu wiki?[]

Els wikis poden sol·licitar tenir una persona de contacte en alguns idiomes. Per idiomes forts dins de Fandom (rus, espanyol, alemany, francès, xinès, portuguès, polonès, italià), you will find més informació a les seves respectives versions locals d'aquesta pàgina.

Pels idiomes que no apareixen a la llista, estem traeballant actualment en una forma de poder ajudar-te.

Puc aconseguir un helper pel meu wiki en anglès?[]

No - aquest és un esforç fet per donar suport als wikis internacionals. Si treballes en un wiki en anglès i t'agradaria que algú treballés amb tu i el teu wiki, mira aquest article https://fandom.zendesk.com/hc/en-us/articles/360035829813-I-want-a-Wiki-Representative-for-my-wiki-community

De què s'encarrega l'ARC?[]

S'encarrega de:

  • Pots proporcionar al teu assignat d'ARC comentaris sobre productes, o informes de bugs, i ells s'asseguraran que es presentin adequadament.
  • Pots demanar al teu assignat d'ARC que habiliti les extensions al teu wiki que no estan disponibles a la interfície d'administració.
  • Pots demanar ajuda al teu assignat d'ARC per problemes al teu wiki, per exemple, plantilles o altres problemes de codi.
  • Pots preguntar al teu assignat d'ARC on trobar recursos d'ajuda per millorar el teu wiki, o les teves habilitats amb el wikitext.

No s'encarrega de:

  • Escriure contingut en el teu wiki, o construir plantilles complexes des de zero.
Advertisement