FANDOM


Missió

Sobre nosaltres
Missió
La Història de Wikia
El Nostre Equip
Contacta amb nosaltres

Publicitat
Ocupació
Premsa i Notícies

Benvingut a Wikia

Col·labora amb gent a qui li agrada el que a tu t'agrada.

Misc.wikiaglobal.sprite-1.png

Wikia té la missió de ...

1 Treure l'"expert" de cada un.

El moviment col.laboratiu a Internet ens ha demostrat que moltes ments pensen millor que una. Cada un de nosaltres té un coneixement únic, però on podem expressar-ho? Wikia ofereix una plataforma de publicació de col·laboració en el que tothom - en realitat, tothom - comparteix la seva passió i coneixement sobre temes que no encaixen en el model estricte d'una enciclopèdia. En fer-ho, alliberem l'expert que està amagat en tot el món.

2 Activar i impulsar la tecnologia wiki.

Com una companyia, Wikia està al capdavant de la tecnologia wiki. Som ràpids per desenvolupar i aplicar noves eines útils per als nostres usuaris - i sempre estem experimentant amb més! A més d'innovació, nosaltres també guiem en com usar les eines, i actuar com a mentor dels membres de les nostres comunitats per ajudar-los a aconseguir el seu major potencial en la plataforma wiki.

3 Ser el millor recurs social d'entreteniment.

Volem ser la major font de totes les coses de la cultura pop: els mems d'Internet, jocs, passatemps, programes de televisió i pel·lícules. Vols conèixer informació sobre la marina? Pots buscar a la Viquipèdia. Vols conèixer la representació de la marina a One Piece? Comproba-ho a Wikia!

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.