FANDOM


Informació General Polítiques
Wikia / nosaltres Termes d'ús
Missió Política de Privacitat
Equip / Staff Llicència
Contacta amb Wikia Creació de wikis
Premsa Descàrrec de resposanbilitat
més... més...
Enllaços d'utilitat

Aquestes són les persones que estan treballant per a Wikia, Inc.

Equip comunitari Edit

L'equip comunitari de Wikia respon preguntes, ajuda a nous wikis a posar-se en marxa, dóna assistència amb els logos i pells, ajuda en peticions tècniques i informes d'errors, patrulla a la recerca d'spam i vandalismes, respon a les peticions per a nous wikis, i molt més.

L'Equip comunitari està aquí per ajudar amb qualsevol tema de qualsevol lloc de Wikia. L'equip engloba cinc continents (Amèrica del Nord, Amèrica del Sud, Europa, Oceania i Àsia). Permet-nos ensenyar-te com nosaltres podem ajudar-te amb el teu wiki i comunitat. Si us plau, mireu a sota per a major facilitat a l'hora de contactar amb nosaltres.Equip tècnicEdit

L'equip tècnic de Wikia s'ocupa de mantenir els nostres servidors en perfecte estat, monitoritzant els llocs amb problemes, i treballant contínuament en noves funcionalitats. La millor forma de reportar problemes o errors és a través del formulari de contacte.

Equip de Wikia en catalàEdit

A l'actualitat no disposem d'un equip de Wikia en català. L'encarregat de donar suport als wikis en català és l'Equip de Wikia en espanyol. Si us plau, si necessites sol·licitar qualsevol cosa, pots posar-te en contacte amb ells o bé sol·licitar el que necessitis (en català o espanyol) per Especial:Contact.

Altres membresEdit

Encara que no hi hagi un equip de Wikia en català, existeixen altres usuaris que participen a la Central, i amb els quals pots contactar emprant aquesta llengua.

  • CuBaN VeRcEttI - Administrador: aquest usuari és l'Administrador de la Central de Wikia. Oficialment no forma part de l'equip, però és l'encarregat de dirigir i prendre les decisions a la Central, sempre i quant compleixi les polítiques de Wikia i atenent a la paraula d'aquesta comunitat i tots aquells que la formen. Degut a que la Central en català no té gran importància i és un projecte agermanat (i que depèn) de l'espanyol, la tasca d'aquest usuari és la d'intermediari entre la comunitat en català i l'equip en espanyol, a més de prendre decisions internes segons calgui.
  • BroOk - Administrador: aquest usuari també és administrador i s'encarrega del manteniment de la Central i d'ajudar als usuaris que ho necessitin.

A més de totes aquestes persones, a Wikia hi ha un equip de persones encarregades de que Wikia estigui a l'última i sigui líder del sector. Entre aquestes destaca Jimmy Wales.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.